Er din virksomhet rustet for fremtiden?


Velkommen til Pure Faglig Frokost 24. august 08:00-10:00.

Disrupsjon er ikke kun drevet av ny teknologi. Klimaendringer, sirkulær økonomi, nye investorkrav, krevende kunder og bevisste ansatte fra generasjon X og Z, utfordrer business as usual-modellen.

I år har vi invitert britiske Neil Gaught som nylig har gitt ut boken CORE: How One Single Organizing Idea Can Change Business for Good og vi legger frem en undersøkelse om bærekraftskompetanse i norske styrer som vi har gjennomført sammen med TEKNA, Forskningsrådet, NTNU og Børsen. I tillegg samtaler vi med blant annet Jan Christian Vestre, CEO fra den prisbelønte utemøbelprodusenten Vestre og Tharald Nustad, teknologigründer og Impact investor om hva som utfordrer business as usual modellen og hvordan man kan ruste bedriften for fremtiden.

Velkommen til Håndverkeren, Rosenkrantzgate 7, torsdag 24. august fra kl.08:00-10:00. Meld deg på her.

Se forøvrig detaljert program under.

Vi ønsker deg en fantastisk sommer og ser frem til å treffe deg til faglig frokost og gode samtaler i august!

 

FAGLIG PROGRAM

08:00 – 08:30
Frokost & prat
kl. 08:30 – 10:00

  • Disrupsjon handler om mer enn teknologi

Vi deler fakta og refleksjoner, Kia Klavenes & Håvard Løkke, Pure

  • Resultater fra undersøkelsen om bærekraftskompetanse i norske styrer

I hvilken grad er norske styrer skikket for å lede bedrifter inn i fremtiden? Undersøkelsen er et samarbeid mellom TEKNA, NTNU, Børsen, Forskningsrådet og Pure Consulting. Resultatene presenteres for første gang.

  • Fit for the Future? Panelsamtale med norske ledere

Samtale med Jan Christian Vestre, direktør og eier av Vestre AS, Tharald Nustad, teknologigründer og impact investor og Stine Lise Hattestad Bratsberg, daglig leder i Pure.

  • Changing for good. We all know why – but how?

Neil Gaught er forfatter av boken CORE og vil dele eksempler fra boken, hvor bedrifter bruker SOI som kjerne for å måle og styre prestasjoner som igjen skaper konkurransekraft.

  • Nyby – slik ressurser og behov finner hverandre i fremtidens samfunn

Fredrik Gulowsen, gründer av NyBy.