Studentengasjement/internship


Vi er på utkikk etter en student (bachelor/master) med interesse og engasjement for bærekraft, sosial innovasjon og kommunikasjon. I Pure blir du del av et faglig sterkt team med et bredt nettverk i Norge og internasjonalt. Tempoet er høyt og vi lover deg spennende dager med varierte arbeidsoppgaver.

Pure Consulting er et spisset fagmiljø som bistår næringsliv, det offentlige og organisasjoner med rådgivning, prosessfasilitering, foredrag og kurs. Våre oppdrag løser behov og utfordringer, samtidig som de skaper mer innovative og konkurransedyktige virksomheter. ”Levende og lønnsomt” er rettesnor i vår rådgivning, og ”hel ved” er vår verdi. I nye og hyggelige kontorer på Skøyen sitter vi syv rådgivere med ekspertise innen samfunnsansvar og bærekraftig forretningsutvikling, sosial innovasjon, kommunikasjon, sirkulære forretningsmodeller, leverandøroppfølging, etikk og miljø.
Vil du jobbe sammen med oss? 

 • Du er student og ønsker relevant arbeidserfaring og mulighet til å påvirke
 • Du er fleksibel med hensyn til arbeidstid (primært dagtid, man-fre)
 • Du er sterk skriftlig i norsk og engelsk
 • Du er strukturert og selvgående
 • Du kan gjøre oss enda bedre

 

Vi kan tilby: 

 • Et godt faglig og lærerikt gründermiljø i stadig utvikling
 • Innsikt i arbeid med noen av Norges mest ambisiøse virksomheter og offentlige aktører
 • Mye energi hvor engasjement er drivkraften
 • Variasjon i arbeidsoppgavene og opplæring i våre modeller og verktøy
 • Påvirkningskraft
 • Verdifulle kontakter for videre arbeidsmuligheter

 

Arbeidsoppgaver:

 • Analytiske oppgaver og prosjektstøtte i våre oppdrag
 • Ansvar for kommunikasjonsoppgaver på våre nettsider, SoME-kanaler, nyhetsbrev og presseinnsalg
 • Forberedelse og etterarbeid i forbindelse med samlinger, arbeidsmøter og workshops
 • kontoroppgaver

 

Betalt internship i ca 30 prosent stilling.

 

Du finner mer informasjon om oss på www.pureconsulting.no. Send en kort e-post til emilie@pureconsulting.no hvor du forteller 1) hvorfor du ønsker å jobbe for oss og 2) hvilke egenskaper og kompetanse du har som vil gjøre Pure enda bedre. Legg ved oppdatert CV.

Frist: 29. september