Ny konsulent i Pure Consulting


Ellen Sofie Øgaard er forfremmet til konsulent i Pure Consulting.

Ellen har i over et år vært en del av Pure-teamet som juniorkonsulent. I løpet av denne tiden har hun har lært mye, men hun har også bidratt mye. Blant annet har hun jobbet med flere av våre største kunder og har deltatt i spennende prosjekter i samarbeid med blant annet nye Asker kommune, Ruter og Hurtigruten. Hun har også ledet Pure sitt arbeid med Basic Internet Foundation, der vi arrangerte en Rundbordssdiskusjon om digital inkludering blant næringslivsledere, startup-aktører, sivilsamfunn og akademia. På bakgrunn av dette leverte vi innspill til FNs høynivåpanel for digital inkludering.

Ellen skrev sin masteroppgave om sirkulær økonomi, og hun har fortsatt å bygge sin kompetanse og ekspertise på sirkulær økonomi hos Pure. Dette er et tema som vi ser er svært viktig i arbeidet med forretningsstrategier for mange av våre eksisterende og kommende kunder. Sammen med Kia er Ellen en av fire i Norge som er Circulab-sertifisert, en tilleggsutdannelse hun tok i Paris i 2018, som gjør at hun kan hjelpe virksomheter å aktivere prinsippene innen sirkulær økonomi.

Vi er stolte over å «løfte» Ellen opp fra juniorkonsulent til konsulent.