Velkommen til Sustainable Brand Index Awards 2019


For tredje år på rad arrangeres prisutdelingen for Sustainable Brand Index i Norge

Den 2 april 2019 inviterer Sustainable Brand Insight, i samarbeid med Pure, til årets Sustainable Brand Index Award. Prisutdelingen gir et innblikk i de mest bærekraftige merkene i Norge ifølge norske forbrukere. Prisene som skal deles ut er: Årets Sustainable Brand, (som i fjor gikk til NSB), og til vinnere i hver bransjekategori. Arrangementet vil gi en oppdatering på hva som er de siste trendene i Norge og Norden, og vil også sette fokus på topp 10 av varemerker i 2019.

Sustainable Brand Index er Nordens største merkevareundersøkelse innen bærekraft. Den årlige merkevareundersøkelsen blir arrangert i Sverige, Norge, Danmark og Finland, med totalt over 750 merkevarer og basert på tilbakemeldinger fra mer enn 30 000 forbrukere. Over 200 forbruker-merkevarer har blitt analysert i forbindelse med den norske rapporten.

Arrangementet vil bli moderert av Kia Klavenes fra Pure. Prisutdelingen vil ta sted i Oslo på MESH mellom 14.00-17.00 den 2. april 2019. Det er gratis å delta, men det er begrensede plasser, så det er lurt å registrer deg tidlig. Arrangementet avsluttes med lett servering og god drikke.

For mer informasjon om programmet og påmelding, se her.