Brita Staal


Brita er tilknyttet konsulent hos Pure, og er spesialist innen bærekraftsstrategi, CSR og risikostyring. Hun har erfaring fra alle tre sektorer, da hun har vært både i norsk utenrikstjeneste, jobbet flere år for en bistandsorganisasjon med prosjekter i sør Asia og Afrika, og 6 år som leder i næringslivet. Hun har spesielt jobbet med strategisk og operasjonell ledelse av CSR, kvalitets og miljøaspektene i norske og internasjonale bedrifter. Hun har dermed bred erfaring med rammeverk og policies innen bærekraftsområdet, og kjenner til verktøy så vel som metode for å sikre miljø- og samfunnsansvar, og for å gjøre selskaper rustet for fremtiden. 
 
Hun er internrevisor innen ISO 9001/14001 og 26000, FSC og har erfaring med compliance systemer som BSCI / ICTI / SA 8000 og Sedex.  Hun har også utdanning og erfaring innen miljøsaspektsanalyser, impact analyser og oppbygging av internsystemer for leverandørstyring og risikostyring.
 
Brita har en MSc i Development Management fra Universitetet i Agder, som har et UN Universities samarbeid med Univeristy of Ruhuna i Sri Lanka hvor Brita både har jobbet og studert. Hun jobbet der både med fattigdomsproblematikk og med et prosjekt som så på ressursutnyttelse av plast fra havet og nylon. Hun har også en Bachelor i Business Administration fra Høgskolen i Lillehammer og University of Western Australia. 
 
Brita har stor arbeidskapasitet, og jobber systematisk, effektivt og målrettet. Hun drives av å skape virkelige resultater, og søker seg mot prosjekter som har reelt potensial for endring mot bærekraftig drift, og mener næringslivet besitter nøkkelen for bærekraftig utvikling. Brita brenner spesielt for sirkulærøkonomi og klimastrategi, og er privat engasjert i POW Norge og er over gjennomsnittlig glad i snø.

Kontakt

brita@pureconsulting.no

+47 93842352

Linkedin

CV sendes på forespørsel