Ellen Sofie Øgaard


Ellen Sofie Øgaard er 25 år, har Bachelor of Business Administration fra Handelshøyskolen BI og har nylig fullført MSc in Corporate Environmental Management ved University of Surrey der hun skrev masteroppgave om sirkulær økonomi.

Ved siden av å jobbe i Pure holder Ellen på å etablere et foretak som skal hjelpe forbrukere å kaste mindre mat. Ellen har tidligere hatt forskjellig prosjektansvar i tankesmien Skaperkraft og Agnus Consulting. Hun trives med mangfold og har internasjonal erfaring fra blant annet studiene, Skaperkraft og et prosjekt i Norsk-Russisk Handelskammer. I tillegg startet hun som 19-åring organisasjonen SHE=Precious som hjelper unge jenter i Nepal fra prostitusjon og menneskehandel til skolegang – etter å ha bodd og jobbet fem måneder i landet.

Ellen brenner for samfunnsbygging, spesielt i skjæringspunktet mellom gründerskap, verdiskaping og bærekraft. Hun er fascinert av ressursforvaltning og ønsker å bruke karrieren sin på å endre samfunnsstrukturer som sikrer rettferdig og bærekraftig ressursforvaltning.