Emilie Olderskog


Ansvarlige bedrifter skaper felles verdier

Kjernekompetanse: Etikk, kultur og kommunikasjon.

Emilie er partner og seniorrådgiver i Pure. Hun har 13 års operativ og strategisk erfaring fra nordisk reiselivsbransje, blant annet med å bygge opp og systematisere bærekraftarbeidet i Nordic Choice Hotels. Gjennom 11 år i Choice jobbet hun som analytiker, management trainee, hotelldirektør, HR manager og corporate responsibility manager. I tillegg til å være stasjonert ved selskapets nordiske hovedkontor i Oslo, jobbet Emilie også som hotelldirektør i Stavanger, med rebranding av et hotell i Narvik og med prosjekter og traineeopphold i Trondheim, Kristiansand, Gardermoen og Stockholm. Flere av prosjektene Emilie jobbet med i Choice, var knyttet til kompetanseheving, etikk, helse og bygging av en attraktiv bedriftskultur preget av stolthet og engasjement. Choice Hotels ble i perioden kåret til årets mest attraktive arbeidsplass i reiselivsbransjen fire år på rad. Selskapet posisjonerte seg også som et ansvarlig konsern med høy rangering på målinger hos Sustainability Brands med flere, og arbeidet med bærekraft antas å ha ført til lavere sykefravær og innovative prosjekter.

De siste fire årene har Emilie jobbet i Pure, og bidrar der med sin kompetanse innen etikk, kulturbygging, sosial innovasjon, kommunikasjon og et inkluderende og helsefremmende arbeidsliv. I Pure har hun prosjektledererfaring fra både små og store organisasjoner; primært fra næringslivet, men også offentlige instanser og frivillige organisasjoner.

Emilie har stor arbeidskapasitet, og jobber effektivt og målrettet. Hun liker å utfordre vedtatte sannheter, og tar gjerne i bruk nye verktøy og tenkemåter. Hun er sosial og kreativ, skriftlig sterk og har god formidlingsevne.

Emilie er utdannet økonom og markedsfører fra Høgskolen i Lillehammer og fra Suffolk University i Madrid.

 

Kontakt

emilie@pureconsulting.no

+47 996 38 449

LinkedIn

Twitter

CV sendes ved forespørsel