Håvard Løkke


Bærekraft = Konkurransekraft

Kjernekompetanse: Strategi- og forretningsutvikling, omdømmebygging, kommunikasjon

Håvard er seniorrådgiver i Pure. Han har over 10 års erfaring som rådgiver innenfor strategi og kommunikasjon. Håvard er utdannet cand. mag. fra Universitetet i Oslo og UWS (Sydney) med fordypning i strategisk kommunikasjon og samfunnskontakt. Etter endt utdanning jobbet han seks år i IKEA Norge med ansvar for virksomhetskommunikasjon, samt som rådgiver i globale utviklingsprosjekter i Inter IKEA Systems. I perioden 2011-2016 var han en del av konsernledelsen i eier- og investeringsselskapet Ard Group, med et spesielt ansvar for kommunikasjon og strategiutvikling. Håvard har jobbet i Pure siden desember 2016.

Håvard har bred erfaring fra omdømmebygging, strategiutvikling, samt fra å jobbe i grensesnittet kommunikasjon og CSR. Gjennom tiden i IKEA og Ard Group har han erfaring fra forvaltning og videreutvikling av sterke, globale merkevarer. Håvard er analytisk sterk, strukturert og har både forretningsmessig engasjement og forståelse. Han er representant for en helhetlig og målrettet merkevarebygging som setter kunden i sentrum og sikrer en tydelig rød tråd gjennom verdikjeden.

Best liker Håvard å jobbe i skjæringspunktet folk og forretning. Han er en ettertraktet prosjektleder og fasilitator, og jobber etter en overbevisning om at kunden oppnår best resultater ved å være involvert i hele strategiprosessen. Håvard har ambisiøse målsetninger på egne og kunders vegne, har operativ gjennomføringskraft og drives av å skape varige verdier sammen med andre.