Signe Bunkholt Sæter


Bærekraft er å finne gode løsninger på dagens ressursutfordringer

 

Signe er fortiden i permisjon – les mer her.

Kjernekompetanse: Strategi- og forretningsutvikling, kommunikasjon, skriftlig sterk

Signe er partner i Pure Consulting. Hun har ti års erfaring fra arbeid innen journalistikk, kommunikasjon og utvikling av bærekraftstrategier. Hun er analytisk, strukturert og har en god penn. I Pure har Signe jobbet med kunder som blant andre Aker, Schibsted, KLP, Aker Solutions,Tomra, Norsk Tipping, Det norske oljeselskap m.fl. Flere av oppdragene er knyttet til utvikling av strategier og konkrete tiltak for å sikre at selskapene utvikler et forretningsnært samfunnsansvar som etterleves i hele organisasjonen. Hun er samfunnsorientert og har erfaring fra og med offentlig forvaltning, regjeringsapparatet og Stortinget.

Signe er utdannet næringslivsjournalist ved Handelshøyskolen BI. Etter endt utdannelse jobbet hun som journalist i Dagens Næringsliv, og deretter som rådgiver i kommunikasjonsbyrået Burson-Marsteller. Der jobbet hun for større og mindre selskaper med utvikling av kommunikasjonsstrategier, analyser, tiltaksplaner, og hun jobbet også med en større omdømmeanalyse som ble gjennomført for flere av de største kundene til Burson- Marsteller.

I 2007 begynte Signe i Finansdepartementets kommunikasjonsenhet. Hun jobbet to år for Kristin Halvorsen og to år for Sigbjørn Johnsen, og har derfor god kunnskap om offentlig forvaltning, regjeringsapparatet og Stortinget. Finansdepartementets kommunikasjonsenhet arbeider i skjæringspunktet politisk ledelse, embetsverk i departementet og de andre departementene og har ansvar for all ekstern kommunikasjon fra departementet og politikerne innen de ulike fagfeltene (skatt/avgift, økonomi, Statens pensjonsfond utland, finansmarkedene osv.)

Siden 2011 har Signe vært ansatt og deleier i Pure. Hun har jobbet både med næringslivet, det offentlige og frivillige organisasjoner. Flere av oppdragene er knyttet til utvikling av bærekraftstrategier og handlingsplaner for å sikre at selskapenes arbeid med bærekraftige løsninger er forretningsnære og godt integrert i arbeidshverdagen. Målet i Pure er å følge oppdragene fra kartlegging og strategiutvikling via konseptualisering, implementering og evaluering/justering. Det har ført til bred erfaring i å utvikle konsepter som er gjennomførbare i praksis.

 

Kontakt

signe@pureconsulting.no

+47 901 37 294

LinkedIn

Twitter

CV sendes ved forespørsel