Møt Simen – vår nye praktikant


Høsten 2018 hadde Pure partnerne Kia og Stine et innlegg foran en fullsatt sal ved Handelshøyskolen BI. Der delte de sin kunnskap og erfaring om utviklingen av bærekraftstrategier for selskaper og organisasjoner. Et par måneder senere ble Pure kontaktet av Simen, som hadde vært i salen den dagen. Simen, som en engasjert student, var oppriktig interessert i tematikken som ble presentert, og ytret et ønske om å jobbe en periode i Pure for å lære mer om hvordan dette fungerte i praksis. Som et resultat av denne dialogen har Pure for første gang åpnet dørene for å ta inn en praktikant.

Simen fullfører for tiden sin siviløkonomgrad med fordypning i supply chain management og vil bli en del av teamet i en begrenset periode denne høsten (august og september). Han har tidligere jobbet med tematikk som logistikk, strategi og bærekraft. Han brenner for å utnytte synergier mellom interessenter og prosesser, og har i studietiden spisset sin kompetanse rundt verdikjeden til bedrifter. Simen er også en av fire studenter ved Handelshøyskolen BI som har mottatt støtte til å utføre «research» til sin masteroppgave i Afrika gjennom samarbeidsprosjektet «Sustain» i regi av BI. Hans kommende masteroppgave skal belyse hvordan bærekraft og supply chain management kan kombineres for å forbedre effektiviteten og lønnsomheten til en spesifikk verdikjede. Han har også erfaring som frivillig konsulent og støttespiller for stiftelsen Bring Children From Streets (BCFS).

Vi gleder oss til å få Simen med på laget! I løpet av hans praktikantperiode skal han blant annet arbeide med Pure sine analyseverktøy og rapportskriving, samt støtte Pure sitt arbeid opp mot kunder.