Om Pure Consulting


Pure er satt sammen av erfarne og dyktige rådgivere med ulik spisskompetanse. Vi har en unik forståelse av hvordan strategier for bærekraft skal gjøres levende, relevante og forretningsnyttige. Vi forstår kundens behov ved hjelp av strategisk og kommersiell innsikt, og vi har erfaring og kunnskap om hvordan våre oppdragsgivere best kan integrere bærekraft som en naturlig del av sine strategier for framtiden.

VÅRT STYRE

Styret i PURE Consulting består av fem personer som alle er engasjert og interessert i området bærekraftig forretningsutvikling. De har utøvet det, de har følt det på kroppen og de har tro på det.

Geir Gustav Hantveit 
Ingar Skaug
Shahzad Rana
Karen Landmark
Stine Lise Hattestad Bratsberg

VÅR ANSVARLIGHET

Pure sin visjon er ”Ta ansvar – vis ansvar”. Med det mener vi at vi jobber for en verden hvor alle kan være trygge på at virksomheter og deres produkter og tjenester er bærekraftige og bidrar til en positiv forskjell for miljø, mennesker, virksomheter og samfunn. Dette gjelder selvsagt også for vår egen drift. Vi tar vårt ansvar for at vår bedrift skal sette et positivt fotavtrykk. Les mer om vår ansvarlighet her.

Våre kunder

Vi bistår store og små virksomheter innen privat, offentlig og frivillig sektor. Spør oss gjerne om referanse-case, vi er representert i mange ulike bransjer og har både nasjonale og internasjonale selskaper på kundelisten.

I Pure er vi opptatt av resultater for våre kunder og for samfunnet. Vi bistår med rådgivning, forankring, innovasjon, konseptutvikling og formidling av faget – både i enkeltstående prosjekter eller i større prosesser hvor vi benytter vår egenutviklede arbeidsmodell.

ADRESSE

Kongens gate 11A
0153 Oslo.

+47 928 94 411

post@pureconsulting.no