Stine Lise Hattestad Bratsberg


Stines pågangsmot og målrettethet har gitt henne ett OL gull og 20 års suksess som rådgiver.

Kjernekompetanse: Utvikling av bærekraftige forrettningsstrategier, kommunikasjon, forankring og lederskap

Stine Lise Hattestad Bratsberg er utdannet siviløkonom ved Handelshøyskolen BI. Hun har 20 års erfaring som rådgiver innenfor strategi og kommunikasjon. Stine startet som rådgiver i Burson-Marsteller. De siste 8 årene har hun spisset sin kompetanse innen fagfeltet samfunnsansvar og bærekraft. Hun har startet opp to selskaper og opparbeidet seg god gründererfaring. I 2009 starter hun Pure Consulting, som nå består av 7 ansatte. I tillegg til å gründe Pure var hun en av tre gründere som bygget opp Creo Communication. Et selskap som partnerne valgte å selge til Aegis Media London. I 2015 lanserte Pure sammen med Utenriksdepartementet FNs bærekraftsmål for første gang i Norge. Siden da har selskapet jobbet med bærekraftsmålene som referanseramme i svært mange prosesser, og har blant annet jobbet med utvikling av metodeverktøy for å implementere dem som rammeverk i virksomheter og i kommuner, og gjennom å holde kurs og foredrag.

Stine jobber med næringslivet, det offentlige og frivillige organisasjoner, samt samarbeidsprosjekter disse i mellom. Stine er engasjert inn i flere ledergrupper i landets største virksomheter som både opererer i Norge og globalt. Blant annet har Stine jobbet/ jobber med strategiprosjekter knyttet opp mot FNs bærekraftsmål i en rekke selskap. SAS, Flytoget, Elkjøp, BAMA, Tomra, Aker BioMarine, Grieg Gruppen, Hurtigruten i tillegg til Asker kommune for å nevne noen.

Gjennom tidligere arbeid har Stine også vært sentral i større initiativ som etableringen av Gjensidige stiftelsen og i den sammenheng også ideen om ”Svømmeaksjonen”, etableringen av Choice sin samfunnsstrategi ”We Care”, utviklingen av en global community i Aker ASA for å ivareta ansattes ve og vel ”Aker Active”, samt utviklingen av det ideelle kunstmiljøprosjektet ”The Scream from natur”.

Stine er som eneste rådgiver i Norge sertifisert Shared Value rådgiver. Hun er Co-chair i UN Safe Planet, et program i regi av FN med mål om å redusere farlig avfall, sitter i styret i Snøhetta og i BUA, er styreleder for Forum for Bærekraft i Polyteknisk forening og sitter i Rådet i SOS Barnebyer.

Stine har meget stor arbeidskapasitet, er veldig engasjert og målrettet og ikke redd for å håndtere komplekse utfordringer samtidig som hun tar tak i små oppgaver og utfordringer som må løses for at hovedmålet skal nås. Hun er visjonær og kreativ, og har samtidig evnen til å materialisere store tanker og vyer og gjøre strategier levende i en organisasjon/virksomhet.

Stine blir ofte forespurt om å holde foredrag, sitte i panel eller på annen måte bidra inn med sin kompetanse for å spre kunnskap om fagfeltet og spesielt i arbeidet med FNs bærekraftsmål som rammeverk i strategiarbeid. Både store nasjoner som Kina og mindre som Estland har bedt om hennes råd.

Kontakt

stine@pureconsulting.no

+47 928 94 411

LinkedIn

Twitter

CV sendes ved forespørsel